Leoš Mareš šokuje! Tašku za 100 000 prodává za tuhle šílenou cenu!

Leoš Mareš 10

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 9:55

Moderátor včera zveřejnil, na své sociální síti, informaci o prodeji tašky značky Fendi, která stojí v prodejně přes 4000 euro. Leoš je ale známý svými překvapujícími činy, proto i tentokrát v rámci srandy, uvedl, že tuto tašku dostane ten, kdo uvede nejlepší důvod, proč zrovna on je vhodným majitelem. Tašku obdrží jeden vybraný a to pouze za tisíc korun českých.

V rámci reklamy pro internetovou stránku, udělal Leoš zase něco, co všechny šokovalo. Celé video točila manželka moderátora Monika Koblížková, která byla jeho činem rovněž šokována. „Ne, tak za tisíc určitě ne, tak za deset tisíc,“říkala manželovi ve videu.

Ten se ale nenechal odradit a na svém činu, prodat luxusní tašku za pár korun, trval. Během natáčení ujídal také croissant Monice, která ho poté upozornila, že má kousek mezi zuby. „A, kde to mám,“ptal se Leoš. Monika mu odpověděla: „Mezi dvojkou a trojkou.“

Je tedy zřejmé, že všechny spekulace o jejich rozpadajícím se vztahu jsou zažehnány. Tento pár opravdu nemá o zábavu nouzi a vymýšlí stále další a další dobrodružství a zážitky. Dohromady jim to opravdu jde a my doufáme, že jim štěstí vydrží co nejdéle, nejlépe už navždy.

Témata: Leoš Mareš