Hazardní hráč? Michal David přišel o velké peníze!

Michal David v Café 80’s 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 9:40

Michal David přiznal nedávno v pořadu Paparazzi, že i on jednou prohrál nemalé peníze v kasínu. Během patnácti minut přišel o patnáct tisíc, což je hodně velká rychlost tisíc korun za minutu. Od té doby je už obezřetnější a vzal si z toho ponaučení.

Zpěvák netuší, jak se to mohlo stát tak rychle. "Hrál jsem blackjack, byla tam taková opravdu docela hezká krupiérka, nevím, jak to dělala, ale já byl za patnáct minut v minusu. Stačilo jí patnáct minut na to, aby mě obrala o 600 eur,"sdělil v pořadu.

Davida ovšem tolik nebolela ta částka, jako fakt, že se ani nerozhlédnul a už byl o 15000 chudší. Michal dále uvedl, že rozhodně není typ, který by se chodil pravidelně do kasín odreagovat. Nejčastěji v nich hraje až poté, co v nich účinkoval.

"Kasina si mě hodně zvou, zpívám na různých akcích, takže si občas zahraju, ale nejsem ten typ, který by byl tak hravý, že by tomu propadl a sázel. Spíš když mi kluci dají žetony, když tam zpívám, zahraju si ze srandy," dodal hudebník Michal David. Přiznal, že nejvíce ho baví ruleta a již zmíněný blackjack.

Michal David před nedávnem představil svůj nový muzikál Muž se železnou maskou, kde se v hlavní roli objevuje i David Gránský. Je to již několikátý muzikál v řadě, který sbírá obrovský úspěch u diváků. Jeho prvním muzikálem byla v roce 2002 Kleopatra, která má vyprodané všechna představení do dnes.

Témata: Michal David