Agáta Hanychová a koronavirus: Je po očkování, stojí ve vzkazu!

Agáta Hanychová s babičkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 16:20

Agátu Hanychovou pochopitelně také trápí to, jak koronavirus ovlivňuje každodenní život obyčejných lidí. Naděje na změnu spočívá v očkování. V její rodině už ho jedna osoba podstoupila.

Očkování je momentálně největším tématem asi ve většině zemí, mnozí lidé jsou toho názoru, že by na nepřesvědčené mohly zapůsobit známé tváře. Pokud tedy nepředbíhají v řadě, jako se tomu stalo u našich sousedů na Slovensku.

Na mladé lidi přijde řada nejdříve na jaře, zatím mají v pořadníku přednost prioritní skupiny, jako jsou zdravotníci či senioři. Právě díky babičce se do improvizované kampaně na podporu vakcinace mohla zapojit Agáta Hanychová.

Dnes odpoledne na instagramovém profilu zveřejnila fotografii s maminkou Veroniky Žilkové, která už má aplikaci první dávky za sebou. I když se po ní mohou objevit nežádoucí účinky, modelka a moderátorka všechny ujistila, že se nedostavily.

„Babička je po očkování a všechno úplně v poho,“ napsala Hanychová na sociální síti. Rodina je za to bezpochyby ráda, protože už se s ní za pár týdnů mohou setkávat úplně bez obav.

Témata: Agáta Hanychová