Velká ztráta, přišli jsme o přítele. Na odchod Stypky reagují Klusovi nebo Eva Burešová!

David Stypka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2021 20:55

Nedělní nečekaná zpráva o smrti zpěváka a hudebníka Davida Stypky zasáhla mnoho umělců, mezi nimiž měl spoustu přátel. Na sociálních sítích se tak objevila řada dojemných vzkazů.

Davida Stypku (†41) si připomněli prostřednictvím instagramového profilu manželé Klusovi. „Básníku! Kamaráde! Je mi to líto, je mi to tak líto,“ napsal písničkář Tomáš Klus. Jeho manželka si s takovou stručností nevystačila.

„A já, milovaný Davide, na nebe přišpendlím nápis: Děkuju ti, že jsem tě mohla znát. Děkuju za všechno slova, která jsme si vyměnili. Děkuju za tvoji moudrost a nadhled. Děkuju za Tvojí odvahu a lásku k životu. Děkuju za Tvé múzy a dary v podobě písní pro nás všechny. Děkuju za Tebe. Nashledanou,“ uvedla Tamara.

Zpráva zasáhla i zpěvačku Debbi. „Přišli jsme o přítele a obrovský hudební talent. Děkuji ti, Davide, za vše, co jsme spolu zažili. Upřímnou soustrast hlavně jeho rodině,“ podotkla a požádala fanoušky o respektování soukromí.

Také herečkám je z odchodu charismatického muzikanta smutno. „Je mi ctí, že jsem Tě mohla poznat, Davide. Pořád tomu nemůžu věřit. Nesmírně to bolí. Budeš moc chybět,“ připojila se Sandra Nováková. „Tohle je velká ztráta. Nemám slov,“ dodala Eva Burešová.

Témata: David Stypka Tomáš Klus Tamara Klusová Debbi (zpěvačka) Sandra Nováková Eva Burešová