Plekanec dal Vondráčkové jasné znamení: Sám na to hezké zapomíná?!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 12:12

Manželství Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové už je nějaký čas minulostí, nic to ale nemění na tom, že spolu bezpochyby prožili hezké chvíle. Kdo na to zapomíná?

Tomáš Plekanec už dlouho píše ve svém osobním životě novou kapitolu, u Lucie Vondráčkové to má asi navždy rozházené. Jistě ji ale nepotěšil, když se rozhodl na instagramovém profilu bilancovat, co se mu přihodilo v uplynulých dvanácti měsících.

„Pro většinu z nás to nebyl úplně rok, který jsme si přáli na konci 2019… ale i tak někdy zapomínáme na ty hezký věci a zážitky co jsme prožili. Věřím, že těch hezkých bude daleko víc v tom dalším roce 2021,“ napsal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Především ale zveřejnil koláž fotografií, na které nechyběla jeho současná partnerka Lucie Šafářová. S tím už se nejspíš známá herečka a zpěvačka smířila. Prim ale na snímcích hrála dcera Leontýnka.

V příspěvku naopak úplně chyběli oba synové, které má s bývalou manželkou. Mnozí lidé by to mohli vnímat tak, že sám podal důkaz o tom, že na hezké věci zapomíná. Je však známo, že si Vondráčková nepřeje, aby chlapci byli ukazováni veřejnosti.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková