Gottová na životní křižovatce: Udělám finální rozhodnutí, slibuje!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 11:10

Dominika Gottová se opět ocitla na životní křižovatce, kde se musí vybrat, jakou cestou se vydá dál. Zatím si to netroufá nikdo ani odhadovat. Dcera slavného zpěváka ovšem slibuje, že rozuzlení přijde.

Dominika Gottová uzavřela loňský rok, aniž by byla skálopevně rozhodnutá, jaká budoucnost ji čeká. V jeho závěru totiž začala uvažovat o návratu do Finska, kde dříve dlouhá léta žila. Do Česka se přitom vrátila zhruba před rokem.

O odchodu do zahraničí přemýšlí kvůli neustálé pozornosti, které se dostává její osobě. Ani v předchozích zaměstnáních, kde byla lidem stále na očích, se klidu nedočkala. Podle nejnovějších informací se však měla najít novou práci.

Jak vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka údajně získala práci ve skladu jedné známé nadnárodní distribuční společnosti. Do už tak zamotané situace to vneslo akorát další chaos.

Gottová webu ahaonline.cz prozradila, že se zatím do Helsinek nechystá. „Čekám, jak se dořeší naše žádosti o sociální podporu, a teprve pak udělám finální rozhodnutí o návratu do Finska,“ svěřila se.

Témata: Dominika Gottová