SuperStar Martin Chodúr: Ani jeho rodina nevěřila, že mu to vyjde!

Martin Chodúr s partnerkou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. ledna 2021 21:44 | Aktualizováno: 13. ledna 2021 13:15

Zpěvák Martin Chodúr (31) patří k těm osobnostem, se kterými se nepojí žádné skandály. Dlouhé roky má jednu partnerku, která mu porodila syna. Přesto jejich lásce zpočátku vůbec nikdo nevěřil! Dokonce ani zpěvákova rodina!

Když v roce 2009 vyhrál Martin Chodúr první řadu pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, měl hromadu mladých fanoušků a hlavně fanynek. O přízeň dívek rozhodně nouzi neměl, přesto (nebo právě proto) ho ale jeho vrstevnice prostě nepřitahovaly. Jeho volba životní partnerky nejprve všechny zaskočila!

„Dneska to je 11 let, co jsme se poznali na večírku, a zlé jazyky (včetně mojí rodiny) nejenže nepřály, ale říkaly, že to je tak na dva měsíce, ti lepší, že na dva roky,“ vzpomíná Martin, který se tehdy jako dvacetiletý zamiloval do výrazně starší a navíc zadané ženy.

Dnes už prý ale nikdo žádné věštby o jeho vztahu nepronáší. „Byla to dlouhá a krutá doba a jenom věřit a neodchýlit se od vlastních pocitu a nezradit je, bylo to, co přestálo nade všemi trapnými útoky, a přeneslo nás do dnešních dní. A o pozici tehdy vdané Ivonky ve vysoké řídící funkci, která se zamilovala do mladého kluka, se nechci radši vůbec rozepisovat,“ směje se s odstupem let. Jejich láska navzdory prognózám vydržela a v roce 2016 se Martinovi a Ivoně narodil syn Martin.

„Nepamatujeme na slabou výjimku nikoho, kdo by nás tehdy slovně podpořil. Udělali jsme si názor na věci a lidi kolem nás a určitě známe hodnotu našeho vztahu. Ta se neměří ani věkem ani penězi. Takže bojujte za svou lásku a nenechte si ji nikým vzít - i kdybyste měli být jediní, kdo ji věří, jako my na našem začátku,“ radí všem zamilovaným Chodúr.

Témata: Martin Chodúr