Donutil vrátil narozeninový dárek! Nechtěl s tím mít nic společného

Miroslav Donutil 10

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 8:44

Miroslav Donutil oslaví zanedlouho sedmdesáté narozeniny. Herec vypadá na svůj věk velice dobře a vitálně. Prozradil, že na své oslavě narozenin v divadle Husa na provázku dostal opravdu originální dárek.

Donutil prozradil v pořadu Paparazzi, jak oslavil své narozeniny. S manželkou byl u moře, kde pouze v úzkém kruhu oslavili jeho narození. "Tam jsme byli pouze se dvěma kamarády, takže víceméně v takovém úzkém kroužku," uvedl herec.

Hlavní oslava se ovšem konala již ve zmíněném brněnském divadle. „ Po představení jsme se sešli s herci, kamarády z Brna, z Moravy, ze Slovenska. Udělali jsme si takovou malou oslavičku. Takže to první byl takový předskokan a tady jsme to potom dotáhli," sdělil Miroslav.

Na této oslavě se to neobešlo bez mnoha originálních dárků pro herce, ovšem jeden stál za to. V divadle Husa na provázku dostal opravdovou živou husu. „Tím pádem symbolicky vyjádřil svůj vztah k tomu divadlu, ke mně a k tomu, co jsem v tom divadle prožíval," prozradil Donutil.

Miroslav ovšem dárek vrátil kamarádovi, který mu zvířátko věnoval. "S tím, abych já tu husu někde opatroval a nechal si ji tam, jsem opravdu nechtěl mít nic společného. Takže si ji kamarád zase odvedl na svůj dvoreček, přestože si myslel, že si ji odvedu já. Husička byla moc pěkná a teď asi vypráví svým kamarádkám o tom, jak byla v Brně na zájezdě," řekl v pořadu.

Témata: Miroslav Donutil