Pizingerová o historce s tchyní: Kdyby mě to tenkrát napadlo…

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2021 14:54 | Aktualizováno: 8. ledna 2021 22:19

Vendula Pizingerová si na současnou tchyni nemůže stěžovat, protože se znají už dlouhá léta. Původně byl jejich vztah ale úplně jiný, což v těchto dnech jednoduše připomněla. Vytáhla totiž pěkně starou historkou.

Vendula Pizingerová na sociálních sítích čas od času zavzpomíná na něco, co se zdá být dávnou minulostí. Naposledy před pár dny vytáhla archivní snímek, který fanouškům ukázala na instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

„Cestou do prádelny na mne vypadla tahle fotka z krabice se vzpomínkami. Tady je Kubovi asi šest týdnů. Byli jsme na výletě ještě se Simonou a její ségrou Martinou,“ vysvětlila vdova po známém hudebním skladateli.

„Bydleli jsme v penzionu, jedli tam smažák, po kterým následně Kuba řval celou noc, protože nic jinýho neměli. Já se vykoupala v přehradě a pořídila fotku v plavkách. Následně z toho vyšel článek s názvem Cachtá pětky na Lipně. To byli doma moc rádi,“ zavzpomínala prezidentka Kapky naděje.

Pizingerová nejspíš celou historku připomněla kvůli jedné věci, kterou by tenkrát nikdo nečekal. „Kdyby nás se Simonou napadlo, že bude babičkou mého dalšího syna Josefa,“ dodala.

Témata: Vendula Pizingerová