Moderátor ČT strachy bez sebe: Ve vesnici zaútočil had! Jak zareagoval?

Vojtěch Bernatský

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2021 14:12 | Aktualizováno: 8. ledna 2021 22:19

Údajný útok hada, který měl zaútočit v obci nedaleko Prahy, se dotkl života rodiny moderátora České televize Vojtěcha Bernatského. Usměvavý sporťák bere celou situaci s nadhledem sobě vlastním.

O incidentu, kdy měl v Jenštejně u Prahy údajně zaútočit chřestýš, už jsme vás informovali. Ve středočeské obci jsou všichni na nohou, což platí i pro televizního „sporťáka“ Vojtěcha Bernatského, který se o panice v rodině rozvyprávěl na svém instagramovém profilu.

„Představte si, že 1. ledna venku uštknul holčičku jedovatý had. Herpetolog podle rozpětí vkusu usoudil, že by to mohl být jedovatý Chřestýš. Had v zimě? Co se to kurňa děje? Holčička skončila v nemocnici a hada se najít nepodařilo,“ uvedl všechny příznivce do situace.

„Všichni v naší malé vesničce střediskové zažíváme hadí muka. Píšou mi kamarádi, že už k nám nikdy nepřijedou na návštěvu,“ přiznal moderátor Branek, bodů, vteřin s tím, že on sám se bojí jít do garáže a před spaním kontroluje postel.

Bernatský to evidentně bere s humorem. „Dokonce jsme s manželkou razantně zrychlili i vyprazdňování. Vzpomněli jsme si totiž na případ thajského mladíka, kterého kousnul had do choulostivých míst, když byl na velké. I když to všechno mohlo být úplně jinak, je to masakr,“ dodal.

Témata: Vojtěch Bernatský