Lucie Bílá přiznala pravdu: Kdo zpěvačku nahnal do náruče přítele Radka?

Lucie Bílá a Radek Filipi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 20:30

Lucie Bílá je v poslední době velice šťastná, po boku nynějšího přítele se jí evidentně líbí. Proto mohla konečně vyjít ven s historkou o tom, jak to se svalovcem Radkem dali dohromady. Roli sehrála náhoda.

Lucie Bílá na chlapy dlouho neměla tak úplně štěstí, ale v poslední době po boku Radka Filipiho jen září. Málokdo přitom znal celou pravdu o jejich seznámení, které se může zdát být vzhledem k věkovému rozdílu záhadou.

Slavice nyní s historkou vyrukovala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Po obnovené premiéře muzikálu Carmen jsem couvala před davem fanoušků, chtěla jsem si oddychnout a schovala jsem se za největšího chlapa v místnosti,“ svěřila se.

Jenže taková „schovka“ měla jistou nevýhodu. „Vůbec jsem nevěděla, jak vypadá zepředu, viděla jsem jen obrovská záda,“ prozradila zpěvačka, která si se svalovcem nakonec padla do oka.

„Řekla jsem lidem, jestli by nás nechali chvíli o samotě, že jsem tam se svým klukem. Zareagoval skvěle, vzal mě kolem ramen, představil mě mamince – a bylo to. Některé věci v životě jsou tak jednoduché,“ konstatovala Bílá.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi