Slováčková po prohlášení za zdravou vyzradila tajemství: Zachránilo mi to život!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 11:55 | Aktualizováno: 7. ledna 2021 22:01

K Aničce Slováčkové byl v poslední době osud velice krutý, musela totiž svést boj s velmi vážným onemocněním. Nedávno ale byla prohlášena za zdravou, a tak mohla prozradit, co jí vlastně zachránilo život.

Anička Slováčková letos oslaví 26. narozeniny, přesto si prošla něčím, co mnohé z nás nepotká během celého života. Svedla totiž boj s velmi vážnou nemocí, lékaři u ní diagnostikovali rakovinu prsu.

Jak vás stars24.cz informoval, v těchto dnech konečně mohla oznámit světu velkou věc. „Jsem zdravá. Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy,“ uvedla s tím, že ji teď každé tři měsíce čeká kontrolní vyšetření.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Fanouškům se následně na instagramovém profilu pochlubila fotografiemi, na kterých lidem ukázala, v jaké formě momentálně je. „Takhle teď vypadám. Tohle jsem já,“ napsala herečka a zpěvačka.

„Tohle je tělo, které je o několik kilogramů těžší, než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu. Ale víte co? Tohle tělo mi zachránilo život,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková