Zemřela Milena Asmanová (†90): Bebarová naznačila příčinu smrti!

Tereza Bebarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 11:14

Hned v úvodních dnech nového kalendářního roku dorazila jedna smutná zpráva. Ve věku 90 let zemřela herečka Milena Asmanová. Její výrazně mladší kolegyně Tereza Bebarová, která k ní měla velice blízko, prozradila podrobnosti.

Jak vás stars24.cz informoval, v neděli zemřela Milena Asmanová (†90), kterou diváci mohli naposledy vidět na televizních obrazovkách v seriálu Policie Modrava. Byla také pedagožkou, která učila řadu známých tváří.

Jednou z nich byla Tereza Bebarová, která naznačila, co bylo příčinou smrti. „Tak nám covid zabil paní Asmanovou. Dožila se sice 90 let, kouřila jako fabrika, nemocná byla velice, takže by si člověk mohl říct, že se dožila hezkého věku. No jo, ale stejně je mi to líto,“ svěřila se na instagramu.

Někdejší hvězda Ulice připomněla, že Asmanová byla její profesorkou na konzervatoři. „To ona mě naučila hrát divadlo. Byla tvrdá, někdo by řekl, že až moc tvrdá, ale učit uměla, jako málokdo. Díky ní nikdy nepřijdu na zkoušku nepřipravená. Díky ní umím text dřív, než ostatní,“ vysvětlila herečka.

„Vždycky tu byla, věděla jsem to, i když já byla pak v Praze a ona v Ostravě. Tak proto bych brala, kdyby tu třeba byla ještě o pár let déle. Co se dá dělat, Milenko. Tohle nám neklaplo, ale za to, co se podařilo, děkuji,“ dodala Bebarová.

Témata: Tereza Bebarová Milena Asmanová