Hana Mašlíková: Jak zúčtovala s rokem, kdy se jí rozpadlo manželství?

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2021 16:59

O Haně Mašlíkové bylo v uplynulých měsících hodně slyšet, protože její soužití s manželem Andrém procházelo těžkou zkouškou. Už nějaký čas víme, jak to dopadlo. Jak zúčtovala s rokem, kdy se jí rozpadlo manželství?

Haně Mašlíkové loňský rok, především jeho druhá polovina, obrátil život vzhůru nohama. Po osobní stránce nezůstal kámen na kameni, modelce a moderátorce zbyl alespoň syn Andreas.

Tatínka už chlapec tak často vídat nebude. Jeho maminka se v létě naštvala na manžela Andrého, který ji pořádně naštval návštěvou pánského klubu. On se sice snažil vysvětlit, že to bylo jinak, ale nepodařilo se mu to.

Rozchod opět potvrdili o Vánocích, kdy se sešli u jednoho vánočního stromečku, aby ukázali, že alespoň jako rodiče fungovat zvládnou. „Udělat Andreaskovi krásné Vánoce, i když jsme už ‚jen‘ rodiče. Úkol splněn na výbornou,“ chválila si blondýnka.

Mašlíková připustila, že uplynulých dvanáct měsíců bylo jako na houpačce. „Rok 2020 byl ve všech směrech jízda, ať v dobrém či zlém, ale jak ráda říkám, důležité je, se z toho nepo**at,“ vzkázala na přelomu starého a nového roku.

Témata: Hana Reinders Mašlíková