Anička Slováčková konečně troubí do světa: Jsem zdravá!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2021 14:55

Anička Slováčková dobře ví, že porazit rakovinu není jednoduchý úkol. V těchto dnech si ale konečně dovolila na sociální síti prohlásit, že to má zdárně za sebou.

Do bilancování se pustila také Anička Slováčková, jejím tématem číslo jedna bylo zdraví. Lidem ho popřála do nového roku. „Sama jsem si zažila, jaké to je řešit aktivně to nejcennější, co máme, a můžu vám teď s čistým srdcem říct jednu věc - jsem zdravá,“ oznámila na instagramu.

„Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy. Čekají mě teď každé tři měsíce kontroly,“ uvedla s tím, že strašák v podobě návratu nemoci už tu bude navždy.

„Celé to vstřebávám a upřímně pro mě bylo celkem těžké roztroubit to do světa, protože vím, jak těžké by pro mě bylo, kdyby za tři měsíce bylo všechno zase jinak a čekalo by mě nedejbože všechno od začátku,“ svěřila se herečka a zpěvačka.

Nyní se však Slováčková snaží myslet na jiné věci a věří tomu, že nás čekají světlé zítřky. „Rok 2021 bude úžasnej. A příští Silvestr už všichni oslavíme společně!“ dodala.

Témata: Anna Slováčková