Ewa Farna promluvila o svých pocitech: Fakt se snažím, ale...

Ewa Farna

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. ledna 2021 21:41

Rok 2020, který se na celém světe nesl především ve znamení koronaviru, už je minulostí. Všichni si přejí, aby nový rok byl po všech stránkách lepší. A výjimkou není ani zpěvačka Ewa Farna!

Loňský rok byl náročný pro nás všechny. I proto se jen velmi těžko bilancuje a hledá se na něm něco pozitivního. „2020 - nevím jak popsat svoje pocity vůči němu, snažím se fakt, už popáté píšu ten post,“ posteskla si na Instagramu zpěvačka Ewa Farna. „Možná mi ten rok nevyhovoval, protože jsem zvyklá na něco jiného? Třeba se mi nelíbil, protože mě překvapil, protože jsem si ho takhle nenaplánovala?“ zamyslela se zpěvačka, pro kterou byl uplynulý rok těžký.

Téměř vůbec se nemohla věnovat koncertování, které má tak ráda. Přišla tak o velkou část nasmlouvané práce. Na druhou stranu jí ale radost dělá její malý synek Artur, který roste jako z vody, nedávno měl 18 měsíců.

Přesto nemá Ewa chuť těch 12 náročných měsíců nějak více hodnotit. „Asi si letos odpustím jakékoli shrnutí, protože všechna slova, která dávám dohromady, působí mnohem povrchněji, než to, co se mi doopravdy honí hlavou. Každopádně jedinou emoci, kterou cítím a dokážu jí pojmenovat, je stejně pořád vděčnost,“ svěřila se zpěvačka. Do nového roku má ale jedno velké přání. „Ahoj 2021, dovol mi vyzpívat se ze svých emocí. Já už budu připravena,“ slibuje Ewa Farna nejen svým fanouškům a příznivcům.

Témata: Ewa Farna