Karel Gott (†80) utajil syna? Chlapcova matka konečně promluvila!

Fotografie otce, o které píše Dominika Gottová. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2021 11:55 | Aktualizováno: 5. ledna 2021 11:31

Karel Gott je sice už přes rok po smrti, přesto zůstává jeho osobní život pod drobnohledem. Mohou za to jeho děti. Nejstarší dcera Dominika je přesvědčena, že má mladšího bratra. Co je na tom pravdy?

Poslední měsíc loňského roku přinesl jedno šokující odhalení, se kterým přišla Dominika Gottová. Také prostřednictvím stars24.cz oznámila lidem, že má prý bratra. „Dotyčný chlapec je ale nezletilý a moc se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky,“ prohlásila v prosinci.

Matkou zpěvákova údajného syna má být jeho celoživotní múza Alice Kovácsová, která na přímý dotaz k otcovství odpověděla, že neví, komu by odpověď pomohla. Gottové a lidem, se kterými sepsala knihu Poslední roky s Karlem, však měla poskytnout fotografii, na které je dotyčný chlapec s Gottem vyfocený.

Kovácsová byla nyní konfrontována s tvrzeními Dominiky Gottové německým deníkem Bild am Sonntag. „Znám výroky z knihy a respektuji, co je tam napsáno,“ uvedla pro respektované periodikum.

Vdova Ivana Gottová už se k aktivitám nejstarší dcery slavného zpěváka nevyjadřuje, proto se nejspíš stoprocentní pravdu nikdy nedozvíme.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová