Eva Pilarová (†80) letos dala sbohem! Jaká vlastně byla?

Eva Pilarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 21:41

Ke smutným událostem roku 2020 patří bezpochyby odchod zpěvačky Evy Pilarové, kterou měli fanoušci velice rádi. Jaká ale vlastně byla v soukromí? Naštěstí existují lidé, kteří nám to mohou prozradit.

Z roku s letopočtem 2020 zbývají poslední desítky hodin, a tak je možné pomalu začít bilancovat. Jak už to tak bývá, také během posledních dvanácti měsíců nás opustila řada známých osobností.

Jednou z nejvýraznějších celebrit, které odešly, byla bezpochyby zpěvačka Eva Pilarová. Po dlouhodobých zdravotních problémech zemřela v polovině března, nedávno se dočkala důstojného místa posledního odpočinku na pražských Malvazinkách.

Fanoušci na ni pochopitelně nezapomněli, což se ukázalo, když její hrob zasypali květinami a ozdobili svíčkami. „Lidé ji měli velmi rádi. Eva byla totiž úplně normální, neafektovaná a přátelská žena,“ prohlásil v prosinci v rozhlasovém pořadu Blízká setkání kněz Marián Pospěcha.

Právě on patřil k přátelům Pilarové a celebroval zádušní mši po jejím skonu. Nepochybně si přeje, aby na zpěvačku příznivci nezapomněli ani v letech následujících.  

Témata: Eva Pilarová