Leoš Mareš prozradil tajemství! Kdy a kde zažil nejlepší publikum?

Leoš Mareš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 20:20

Leoš Mareš už se ve světě šoubyznysu pohybuje nějaký ten pátek, takže zažil už všelijaké diváky a fanoušky. Kdy a kde se setkal s nejlepším publikem? Moderátor prozradil tajemství.

Očima Moniky Absolonové jsme vám nedávno popsali situaci z koncertu Karla Gotta (†80), na kterém před lety došlo k jistým technickým problémům. Když se zpěvák potřeboval převléknout, zasáhl moderátor a vytáhl ji na pódium, aby v prodlevě zazpívala.

Tím moderátorem byl Leoš Mareš, který na tuto historku zavzpomínal v rozhlasovém pořadu Blízká setkání. Sám se tenkrát nabídl, že vyjde na scénu a vysvětlí lidem, co se děje.

„Šel jsem tam a řekl: Přátelé, doteď jste byli diváci, ale teď jste spoluúčinkující. Na 34 kamer se to natáčí a stala se taková a taková věc. Vím, že to bude znít divně, ale my potřebujeme natočit ty první tři písničky znovu,“ popsal Mareš.

Celá hala se prý v tu ránu rozbouřila. „Najednou to začalo všechny bavit a bylo to to nejlepší publikum, jaké kdy podle mě kdy Karel měl, protože když původně začínal, lidi normálně tleskali. Ale když se to točilo podruhý, tak měl standing ovation,“ dodal.

Témata: Leoš Mareš Monika Absolonová