Lucie Vondráčková si zachovala tvář: Přesně takovou ji známe!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 13:41

Lucie Vondráčková se za všech okolností snaží být optimistkou. Nic na tom nezměnil ani letošní rok, který byl velice složitý. Herečka a zpěvačka si přesto zachovala tvář a je stále taková, jakou ji známe.

Lucie Vondráčková dobře ví, jaké to je, když už někomu nemůže důvěřovat. I kvůli tomu se bezpochyby rozpadlo její manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Naštěstí je tu jedna skupina lidí, na které se může vždycky spolehnout.

Jde o její fanoušky, což se v těchto dnech opět potvrdilo. Oblíbená herečka a zpěvačka vydala nový videoklip, který už vidělo 100 tisíc lidí, za což je pochopitelně moc vděčná. Hned jim proto řekla, na co se mohou těšit v novém roce.

Dvojnásobná maminka opět dala jasně najevo, že je velkou optimistkou. „Ať už plujeme celý příští rok jen nad vodou… první novinka ode mě pro vás odstartuje 24. ledna,“ vzkázala prostřednictvím instagramového profilu.

Příznivce by jistě uvítali, kdyby v novém roce bylo možné se s Vondráčkovou setkat na nějakém koncertě či vystoupení. Je otázkou, zdali to vzhledem k platným opatřením bude možné.

Témata: Lucie Vondráčková