Michal David rezolutně odsuzuje takové jednání: Není to pravda!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Přítomným zahrál například Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2020 8:38

Když je někdo tak slavný jako Michal David, setká se čas od času s lidmi, kteří se chtějí přiživit na jeho popularitě. Slavný hitmaker takové jednání samozřejmě odsuzuje.

Michal David odjel oslavit Vánoce na ostrov Tenerife, který se už před lety stal jeho druhým domovem. Své „virtuální“ místečko má hitmaker také na sociálních sítích, které jsou mnohdy nepřehledným prostředím plným podvodníků.

„Ano, je to tak. Bohužel v dnešní on-line době to k tomu patří. Každý si může založit jakýkoli profil v naprosté anonymitě. Zrovna minulý týden se přesně stalo to, že mi psali fanoušci, že je kontaktuje profil, který má v biografii napsáno, že je můj manažer,“ prozradil týdeníku Sedmička.

Neznámá osoba údajně lidem psala, že pro něj připravuje koncerty a bude na ně rozdávat vstupenky. „To samozřejmě není pravda,“ prohlásil hudebník a odkázal příznivce na oficiální kanály.

David připomněl, že potvrzením pravosti je tzv. modrá fajfka. „To znamená, že můj účet byl ověřen a žádný jiný oficiální neexistuje. Všechny ostatní jsou falešné,“ dodal.

Témata: Michal David