Karlos Vémola: Další velké oznámení ze života zápasníka!

Karlos Vémola 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2020 21:51

Ze zápasníka Karlose Vémoly se v posledních letech stala celebrita, což se v posledních dnech opět potvrdilo. Jeho fanoušci se výhledově mají na co těšit. Chystá se totiž zajímavá věc.

Jen krátce poté, co v osobním životě Karlose Vémoly došlo k zásadnímu zvratu – zasnoubení s partnerkou Lelou, byla oznámena další velká novinka. O zápasníkovi již vzniká dokumentární film.

Režisér Michal Samir se s prvním Čechem, který se prosadil do elitní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC), zná přes deset let, už z dob Vémolova života v Londýně. První klapka dokumentu padla pro scény na závěr filmu, při oslavě ročních narozenin jeho dcery.

„Známe se dlouho, intuitivně jsem točil Karlose už před mnoha lety v Londýně. Máme proto natočeného Karlose ne jako celebritu, ale jako opravdového kluka z Olomouce, co se protlouká životem,“ uvedl režisér Samir. Vémola poskytl tvůrcům i archiv osobních fotografií.

„Karlosův svět je v mnohém neuvěřitelný, absurdnější a vyhraněnější, než fikce. Pokud mi něco připomíná, tak filmy Guye Ritchieho, s londýnským podsvětím, špínou ulice i luxusem,“ podotkl Samir.

Témata: Karlos Vémola