Hana Mašlíková: U stromečku potvrdila rozchod s manželem!

Hana Mašlíková synovi zařídila hezké Vánoce. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. prosince 2020 16:59

Hana Mašlíková prožila turbulentní druhou polovinu roku 2020, během kterého se rozkmotřila s manželem. O Vánocích se sice pro syna na oko usmířili a sešli se, ale jinak je všechno při starém.

Ještě před pár měsíci si nejspíš Hana Mašlíková myslela, že letošní Vánoce budou vypadat úplně jinak, ale osud si pro ni přichystal překvapení. Její manželství se rozpadlo a směřuje k rozvodu.

Modelka a moderátorka to potvrdila i ve svátečním instagramovém příspěvku, kterým dala najevo, že alespoň jako rodina s manželem fungují. „Udělat Andreaskovi krásné Vánoce, i když jsme už ‚jen‘ rodiče. Úkol splněn na výbornou,“ uvedla na sociální síti.

Chvíli to přitom vypadalo, že by mohlo po letní aféře dojít k usmíření, nakonec se ale neshody mezi ní a trenérem zápasníků ukázaly jako nepřekonatelné. A co se vlastně stalo?

Mašlíková se v létě poštěkala se svým manželem Andrém, který ji pořádně naštval návštěvou pánského klubu. On se sice snažil vysvětlit, že to bylo jinak, ale nepodařilo se mu to. Ona nějaký čas se synem pobývala u rodičů.

Témata: Hana Reinders Mašlíková