Eva Burešová prozradila tajemství: Tak moc jí Slunečná změnila život!

seriál Slunečná 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. prosince 2020 12:00

Za úspěchem seriálu Slunečná bezpochyby stojí i jeho obsazení v čele s Evou Burešovou. Talentovaná herečka a zpěvačka se rozhodla prozradit, jak to s nabídkou na účinkování bylo. Tušila to prý dopředu.

Eva Burešová jistě může na rok 2020 vzpomínat v dobrém, protože se navždy zapsala do myslí televizních diváků díky hraní v mimořádně úspěšném seriálu Slunečná. Jak se vlastně k roli v něm dostala?

Když nabídka přišla, hrála na stejné stanici v jiném seriálu Modrý kód. Přesto měla jisté tušení. „Zdálo se mi, že mi někdo zavolá a nabídne mi něco, co mi na nějakou dobu změní život,“ prozradila ve vysílání Českého rozhlasu.

„Najednou jsem měla zmeškaný hovor od kreativního producenta Ivana Vodochodského. My si normálně nevoláme, takže jsem už tušila, že o něco půjde,“ dovyprávěla příběh sympatická herečka.

Přijetí této výzvy Burešová bezpochyby nelituje, protože Slunečná se stala jedním z nejsledovanějších seriálů. Dokonce se spekuluje o tom, že její úspěch stojí za avizovaným koncem konkurenční Ordinace v růžové zahradě.

Témata: Eva Burešová seriál Slunečná