Jiří Menzel v nemocnici! Menzelová promluvila o jeho aktuálním stavu!

Jiří Menzel 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 15:42

Režisér Jiří Menzel je už nějaký čas v nemocnici. Rodina ho pravidelně navštěvuje a je mu oporou. Jeho žena Olga Menzelová promluvila o jeho aktuálním stavu a také o tom jak to teď jako rodina zvládají.

Olga je velká optimistka a věří, že vše dopadne dobře. Jeho stav je prý podle Menzelové běh na dlouhou trať a musí být všichni trpělivý. „Za Jirkou jezdím každý den, někdy dokonce i dvakrát denně i s holkama. Jirku jejich přítomnost vždycky potěší a pomáhá,” uvedla Super.cz.

Menzel byl po kolapsu převezen do nemocnice, kde ho lékaři dlouhou dobu udržovali v umělém spánku. Manželka Olga pouze zveřejnila fotku z nemocnice a poté prozradila, že režiséra skolil meningokok, kterého zřejmě chytil v letadle.

Jeho léčba proto začala užíváním silných antibiotik, k nemoci se ale přidal zánět středouší a lékaři neměli jinou možnost než vzít hvězdného režiséra na sál. Tam museli Menzelovi operovat hlavu a nějaký čas byl udržován v umělém spánku. Nyní je ale jeho stav stabilizovaný a my doufáme, že co nejdříve bude propuštěn do domácí péče.

Témata: Jiří Menzel