Ewa Farna upozornila na paradoxy letošních Vánoc! Co musela vynechat?

Ewa Farna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2020 16:19

Ewa Farna je velice bystrá dáma, která si všímá toho, co také přinášejí letošní koronavirem ovlivněné Vánoce. Oblíbená zpěvačka upozornila na některé paradoxy. Co si musela odpustit?

Ewa Farna si už druhým rokem užívá Vánoce také úplně jinak než dříve, protože se v loňském roce stala maminkou. O svátcích má jednu tradici, kterou je třeba vnímat velice pozitivně. Letos si ale jejím dodržováním nebyla vůbec jistá.

Zpěvačka, která kvůli opatřením proti koronaviru nemůže vystupovat, totiž poukázala na jeden paradox. „Chtěla bych se jako každý rok vypnout do offline na Vánoce, ale to nebudu vědět, co můžu a co ne, že jo,“ uvedla s ohledem na časté změny restrikcí.

Své příznivce přesto nabádala, aby si svátky co možná nejvíce užili. Své každoroční vánoční přání ale musela lehce poupravit, k čemuž se také upřímně přiznala.

„Tak si v této divnodobě zkusme dát co nejvíc důvodů k radosti. Letos frázi o ‚šíření pozitivních věcí‘ asi vynechám. Je to ve finále taky výzva, jak si to zvládneme nastavit v hlavách, jestli budeme mít Vánoce na moru, Vánoce na štíru nebo Vánoce na míru,“ vzkázala Farna.

Témata: Ewa Farna