Kriminálníci mezi celebritami? Nebyl to jen Ringo Čech a Charlie Sheen! Kdo měl ještě problém ze zákonem?

Charlie Sheen 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 16:01

Ne každá slavná osobnost není bez chyby. I mezi umělci se najdou lidi, kteří se zákonem moc nekamarádí. Dnes vám ukážeme pár z nich a důvody, kterými se dostali za mříže.

Známý herec Charlie Sheen žil vždy bujarý život. To se mu nevyplatilo a nedávno obletěla svět zpráva, že trpí onemocněním AIDS. Jeho problémy začaly v mládí. Ve studijním věku měl problémy s policií kvůli zfalšování platebních údajů. Poté následovalo období plné návykových látek a alkoholu. Několikrát podstoupil odvykací kůru, ale ani to nepomohlo a se svými problémy se potýká doposud. V roce 2009 byl zatčen za fyzické napadení své manželky. Jeho promiskuitní život ho stál zdraví a několik let po tom, co se dozvěděl, že je HIV pozitivní, praktikoval nechráněný sex. Díky své závislosti na alkoholu přišel také herec o svojí známou roli v seriálu Dva a půl chlapa. Ačkoliv se seriál točil několik let, nakonec tvůrcům došla trpělivost.

Další známou hvězdou, která měla několikrát problémy s policií je dětská herečka Lindsay Lohan. Ta byla několikrát chycena při řízení pod vlivem alkoholu, za co jí pak soud udělil několikrát vězení.

Justin Bieber měl také několikrát problém se zákonem. Při bujaré party, která se pořádala v jeho honosném sídle, poškodil majetek sousedů a musel zaplatit tučnou pokutu. Jeho rychlý vzestup slávy na něm zřejmě nechal své stopy. Zpěvák byl chycen několikrát za volantem pod vlivem drog a alkoholu a má taky na kontě několik napadení. Svým počínání velmi zklamal svojí matku, která s ním nechtěla dlouhou dobu komunikovat. Z toho důvodu sdělil médiím, že nyní se už nechce do podobných situací dostat a obklopuje se jen nejbližšími. S jeho maminkou budují znovu důvěru a to je pro něj nepodstatnější.

Zpěvák Chris Brown, který napadl v roce 2009 svojí tehdejší přítelkyni zpěvačku Rihannu, také neměl se zákonem nejlepší vztahy. Toto nebylo jediné napadení na jeho účtu, podle deníku Sedmička, napadl zpěvák spolu se svým bodyguardem ještě Adama Parkera.

Ani v českém showbysnysu nejsou hvězdy bez chyby. Například herec Jan Révai přepadl benzínovou pumpu a za svůj čin si odseděl dva roky ve vězení. Je počínání bylo na základě dluhů, které tehdy měl. Za svůj čin se stydí a připisuje ho mladému věku.

Herec Jiří Schimitzer absolvoval jízdu autem pod vlivem alkoholu, způsobil dopravní nehodu při níž zemřel chodec a musel do vězení na 3 roky. Jeho otec, známý herec Jiří Sovák, ho tedy vydědil a zřekl se ho.

Hudebník František Ringo Čech se do vězení dostal kvůli politickému režimu za dob Československa. Tehdy s kamarády ze srandy plánovali vyhlásit válku. Při jejich zábavě je slyšel uvaděč, který nahlásil, že plánovali státní převrat. Kvůli jeho mládenecké nerozvážnosti, měl po pobytu ve vězení psychické problémy a vážně ho to poznamenalo.

I zpěvák Martin Maxa strávil nějaký čas za mřížemi. Během vojenské služby omylem zastřelil svého kolegu. Na celý případ vzpomíná velice nerad a ještě dnes má celou událost živě před očima. Po té se zastal finalistky soutěže Miss, kterou napadl její přítel. Kvůli tomu byl také stíhán policií.

Témata: Charlie Sheen Lindsay Lohan Justin Bieber Jiří Schmitzer František Ringo Čech