Monika Bagárová: Další přelomové Vánoce!

Monika Bagárová ukázala rodinu. (foto: Kateřina Nováková) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2020 9:55

Pro Moniku Bagárovou mají nejspíš Vánoce ještě větší význam než pro jiné. Letos je už podruhé za sebou bude prožívat opravdu hodně. Důvod je všem jejím fanouškům zcela zřejmý.

Monika Bagárová už fanouškům letos ukázala vánoční stromeček a musela se vypořádat s tím, že některé reakce nebyly úplně kladné. Den před Štědrým dnem se pochlubila snímkem celé rodinky a připomněla, že ji po roce opět čekají přelomové Vánoce.

„Před rokem kolem Vánoc jsme oznámili, že čekáme miminko. A teď už je tu s námi náš poklad, naše holčička. Život dostal úplně jiný rozměr. Těšíme se na naše první Vánoce s Ruminkou,“ napsala zpěvačka.

Někdejší účastnice SuperStar oznámila těhotenství 25. prosince 2019, když u stromečku ukázala snímek z rentgenu. Zároveň na instagramovém profilu uvedla následující slova.

„10 let jste tu se mnou, jste součástí mého života a já si vaší přízně neuvěřitelně vážím. Proto, jsem se nesmírně těšila, až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu MÁMA!“ svěřila se před rokem Bágárová.  

Témata: Monika Bagárová