Andrea Pomeje se pochlubila vánoční idylou: Tohle je nejvíc!

Andrea Pomeje ukázala, jak její přítel pomáhá dceři se zdobením stromku. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 13:36

Andrea Pomeje také tráví vánoční svátky s rodinou, ta její je ovšem tak trochu netradiční, protože současný partner dýdžejky není otcem dcery. Jaký vztah vlastně mezi sebou mají? Teď se to ukázalo.

Budou to již druhé Vánoce od chvíle, co v únoru 2019 podlehl rakovině Jiří Pomeje (†54). O svátcích určitě nejvíc chybí dceři Aničce, která letos oslavila již sedmé narozeniny. Vypadá to však, že se sžila i s novým mužem ve společné domácnosti.

Její maminka Andrea už poměrně dlouho randí se svalovcem Petrem Plačkem, před nějakým časem se dokonce nastěhovali do společného domu. Ten nyní všichni tři dohromady zdobí a připravují na vánoční svátky.

Uhrančivá tmavovláska se na instagramovém profilu pochlubila dojemnou fotografií, na které její přítel pomáhá holčičce, aby zvládla upevnit hvězdu na vrcholek vánočního stromku. „Nejvíc,“ okomentovala to hrdá maminka.

Dýdžejce se evidentně podařilo dosáhnout toho, že si dcera vybudovala k jejímu partnerovi důvěru, což je pro fungování rodiny velice důležité. Andrea se ostatně již dříve nechala slyšet, že by s ním v budoucnu chtěla mít dalšího potomka.

Témata: Andrea Pomeje