Ivana Gottová vytáhla klenot z rodinného archivu: Karel, Charlotte a…

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 12:55

Ivana Gottová ještě před Štědrým dnem zapátrala v rodinném archivu, aby mohla potěšit příznivce svého manžela. Vytáhla přitom opravdový klenot - video, na kterém nechybí její muž Karel a dcera Charlotte.

Ivana Gottová si pro fanoušky svého muže Karla Gotta (†80) přichystala opravdu štědrou vánoční nadílku. Nejprve příznivcům prozradila, kdy se momentálně počítá s uvedením dokumentárního filmu Karel do kin.

Dnes se navíc pochlubila vlastními záběry z rodinného archivu. „Den před Štědrým večerem vás chci potěšit mým amatérským videem z prosince 2018, kdy Karel vystupoval v Ružomberku,“ uvedla na instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Gott na záběrech zpívá slavný duet Zvonky štěstí, společnost mu ale nedělá Dara Rolins. „Jako jednoho z hostů si přizval na píseň Zvonky štěstí také naši Charlottku. Přimhuřte oči, prosím, není to dokonalé, ale pro radost v tomto vánočním čase. Snad vás náš sestřih ze zkoušky i večerního vystoupení zahřeje u srdce,“ dodala Gottová.

Na profesionální záběry se podle vdovy mohou lidé těšit v dokumentu, který by měl mít oficiální premiéru v květnu 2021. Pokud to vládní opatření dovolí…

Témata: Ivana Gottová Karel Gott