Hlavní hvězda Slunečné Burešová: Definitivní přiznání lásky?!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 11:21 | Aktualizováno: 24. prosince 2020 13:10

Eva Burešová se snaží soustředit především na práci, což je většinou patrné i na sociálních sítích. Občas tam ale zabrousí i do osobní roviny, protože není vůbec jednoduché se tomu vyhnout.

Je to měsíc, co se Eva Burešová na sociální síti pořádně rozohnila v reakci na spekulace o jejím údajném vztahu s Přemkem Forejtem. Jasně tehdy dala najevo, že se o soukromí bavit nebude, že je to jen mezi ní a dotyčnou osobou.

Fanouškům, kterých má díky svému úspěšnému angažmá v oblíbeném televizním seriálu Slunečná mnoho, ale stačí, když jen něco málo naznačíte. Přesně to sympatická herečka v úterním příspěvku na instagramovém profilu udělala.

Zveřejnila tam totiž svou fotografii s na první pohled zamyšleným výrazem, kterou doplnila anglickým souslovím „in love“, které se do češtiny překládá jako „zamilovaná“. Zdá se tedy, že je opravdu jasno.

Přesto dál visí ve vzduchu řada otázek, kupříkladu ta, zdali je jejím vyvoleným opravdu kuchař, kterého televizní diváci znají z konkurenční stanice z pořadu MasterChef. Tak uvidíme…

Témata: Eva Burešová