Monika Bagárová: Co všechno u Krause práskla na svou dceru?

Monika Bagárová se s dcerou připravuje na vystoupení v talk show. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 8:55

Monika Bagárová přijala pozvání od Jana Krause a zavítala v tomto týdnu do jeho talk show. Řeč byla především o její dceři, kolem které se momentálně všechno točí. Co všechno vyšlo najevo?

Jan Kraus naservíroval televizním divákům před Vánoci ještě jeden díl své show, do které si tentokrát pozval Moniku Bagárovou. Zpěvačka opět ukázala, že je momentálně především maminkou na plný úvazek.

Na červený gauč s sebou totiž vzala několikaměsíční dcerku, pro kterou měla po natáčení jen slova chvály. „Ruminka to zvládla na jedničku i v telce, moje šikulka,“ pochlubila se hrdá maminka na instagramovém profilu.

V samotném pořadu pak přišla řeč mimo jiné na volbu jména pro miminko, které zní na české poměry velice exoticky. „To má podle své babičky, která žije v Uzbekistánu,“ vysvětlila partnerka zápasníka Makhmuda Muradova.

Bagárová naopak příznivcům naznačila, že má dcera geny i po ní. „Dokážu si představit, že si Ruminku vezmu časem s sebou na koncert, protože i ona umí zpívat,“ dodala zpěvačka, která však v současnosti kvůli opatřením nemůže vystupovat.

Témata: Monika Bagárová