Hana Zagorová v sobě dusila tajemství: Co jí způsobil koronavirus?

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 16:56

Hana Zagorová patří k těm slavným osobnostem, kterým se nevyhnula nákaza koronavirem. Pandemie se však podepsala i na její psychice. Známá zpěvačka o tom nyní konečně povyprávěla.

Už uplynul nějaký čas od doby, co se Hana Zagorová potýkala s koronavirovou nákazou. Až nyní přiznala, že virus se podepsal i na jejím psychickém rozpoložení. „Nejnešťastnější jsem byla úplně na začátku,“ přiznala v rozhovoru pro web denik.cz.

„Neměla jsem práci, pak jsem navíc covidem onemocněla. Najednou jsem se cítila strašně deprivovaná,“ svěřila se zpěvačka, který prý věřila, že s červnem bude pandemii konec. „Jenže pak jsem prošla obdobím, kdy mi bylo smutno a úzko, i jsem plakala,“ nechala se slyšet.

Zagorová si podle svých slov nakonec našla činnosti, které jí pomáhají se odreagovat. Nejhorší depresivní stavy jsou prý pryč. „Teď jsem ve fázi, kdy si přeji, ať už to všechno, proboha, skončí. Snažím se si svůj život zpříjemnit, jak jen to lze,“ uvedla.

Zpěvačka si uvědomuje, že nynější omezení špatně snášejí i mladší lidé, přesto má pocit, že je na tom s vrstevníky nejhůře. „Mám pocit, že mi někdo bere čas. Že naší generaci bere čas. Z toho je mi pořád smutno a úzko,“ dodala.

Témata: Hana Zagorová