Veronika Arichteva překvapila: Na Vánoce si s manželem mění role!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 16:18

Veronika Arichteva se fanouškům rozhodla prozradit, jak vypadají vánoční svátky v její domácnosti. Příznivce jistě překvapila, když se rozepsala o tom, jaké role s manželem při přípravách mají.

Veronika Arichteva už letos fanouškům jednou poreferovala o přípravách na Vánoce, když se rozepsala o shánění a následném zdobení stromečku. S manželem Biserem si podle všeho úlohy rozdělili.

To samé bude platit při přípravě štědrovečerní hostiny, na kterou k sobě domů pozvali ještě další členy rodiny. „Letos bude Štědrej večír u nás,“ pochlubila se herečka na mateřské dovolené na svém instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Jak ale prozradila, v domácnosti mají role rozdělené trochu jinak. Za plotnu se podle všeho postaví známý televizní režisér, zatímco ona bude mít jiné úkoly. Už jsou spolu ale nějaký ten pátek, takže vědí, co od sebe čekat.

„Strom máme, dárky už taky, cukroví a černou omáčku přiveze babička, kapra mamka, ségra přiveze živou zábavu - děti, Bisi udělá salát a řízky a já mám na starost tabuli. Tak to zkouším. Sice nevím, kam dáme polívku a lokty, ale bude to krásný. Těším se!“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva