Patricie Pagáčová střeží tajemství? Je prý konečně…!

Patricie Solaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 12:21 | Aktualizováno: 23. prosince 2020 10:30

Patricii Pagáčovou nikdy nepotěší, když se o ní píše v jedné konkrétní souvislosti, protože jde prý čistě o její osobní věc. Nejspíš i proto si údajně střeží jedno velké tajemství.

Patricie Pagáčová udělala zásadní krok ve svém osobním životě v minulém roce, když se provdala za nynějšího manžela Tibora. Zatímco dřív bývalo obvyklé pořídit si po sňatku dítě, dnes je jiná doba.

Sympatická herečka to svým fanouškům, kteří o jejím těhotenství často a rádi spekulují, dává celkem jasně najevo. Nedávno se nechala slyšet, že otázka na miminko by v dnešní hyperkorektní době neměla být běžná, protože se lidé mohou dotknout citlivého tématu.

Mnoha lidem to ale dál nic nebrání, aby v tom pokračovali. Jedno z tuzemských médií dokonce nyní přišlo se zdánlivě zaručenou informací. „Ano, je to tak, Patricie je těhotná,“ tvrdí zdroj webu expres.cz.

Na oficiálních informacích, které spravuje sama Pagáčová, byste pochopitelně takovou informaci hledali marně. Podle zdroje je to tím, že s oznámením čeká na vhodnou chvíli. Tak uvidíme…

Témata: Patricie Solaříková