Veronika Žilková: Vánoce „podřídila“ koronaviru! Jaký je plán?

Veronika Žilková s rodinou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 11:02

Veronika Žilková si evidentně dál dobře uvědomuje hrozbu, jakou představuje šíření koronaviru, a tak se tomuto problému rozhodla podřídit i vánoční svátky. Jak dosáhla toho, aby se mohla vidět se všemi členy rodiny?

Není žádným tajemstvím, že Veronika Žilková má mimořádně početnou rodinu. Se třemi manželi má celkem čtyři děti, další dvě si osvojila. Díky dceři Agátě Hanychové už je navíc i dvojnásobnou babičkou.

Známá herečka se v současné komplikované době snaží být zodpovědná a následovat doporučení úřadů. Proto musela vyrukovat s plánem, jak její rodina oslaví letošní Vánoce, aniž by ohrozili jeden druhého.

Žilková nakonec svým fanouškům na instagramovém profilu prozradila, jak to vymyslela. „Díky covidovým opatření jsou letos Vánoce v naší velké rodině na etapy. První várka Štědrého večera,“ napsala k fotce, kterou zveřejnila.

Na snímku můžete kromě Agáty Hanychové a jejích dětí vidět třeba maminku herečky. Naopak marně budete hledat jejího manžela Martina Stropnického, který je českým velvyslancem v Izraeli.

Témata: Veronika Žilková