Rudolf Hrušínský mladší: Vážnou nemoc nebere dostatečně vážně?!

Zkouška hry Kvartet, Divadlo Bez zábradlí 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 10:25

Rudolf Hrušínský mladší se potýká s jistými zdravotními problémy, podle lékařů by se tedy měl snažit být v klidu. Jenže to tak trochu vypadá, že si známý herec nedá říct.

Rudolfa Hrušínského možná ani tak netrápí celé současné dění kolem koronaviru, protože on sám má úplně jiný důvod k tomu, aby navštěvoval lékaře. Jak vás stars24.cz informoval, údajně má zápasit s problematickým krevním onemocněním.

Člen slavného hereckého rodu měl dokonce nedávno strávit nějaký čas v nemocnici, ze které však byl již propuštěn. Následně se měl odebrat na svou chatu u řeky Lužnice, kde si rád krátí dlouhou chvíli rybařením.

Podle hereckých kolegů už se ale zabývá myšlenkou návratu k práci, konkrétně by mělo jít o natáčení seriálu Ulice. Jaroslava Obermaierová webu ahaonline.cz potvrdila, že by spolu opět měli točit.

„Je to asi dva týdny, co jsem ve štábu slyšela, že mají s Rudou problém, že je mu zle, něco mu nateklo či co a že neví, co bude dál. Jak je ale vidět, Ruda se nezapře, má to v genech po otci, ten také pracoval do padnutí. Hlavně, ať se to Rudovi nevymstí, ta pracovitost,“ řekla herečka zmíněnému serveru.

Témata: Rudolf ml. Hrušínský