Agáta Hanychová očekává nejtěžší Vánoce! V čem je problém?

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 14:49

Agáta Hanychová se možná na letošní Vánoce tak úplně netěší, což dala na sociální síti jasně najevo. V čem je problém? Jako dvojnásobná maminka se bude muset srovnat s tím, že jedna důležitá osoba bude u štědrovečerního stolu chybět.

Vánoce se nezadržitelně blíží, což je poznat i z obrázků domácností slavných osobností. Někde ale nepanuje úplně dobrá nálada. Jedním ze svých příspěvků to naznačila třeba Agáta Hanychová, která se musela smířit s jednou nepříjemnou věcí.

Dvojnásobná maminka již dříve přiznala, že jedno z dětí letos na Štědrý den nebude mít u sebe. S bývalým manželem Jakubem Prachařem jsou domluveni na střídavé péči o společnou dceru Miu, tentokrát vyšla řada na něj.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Nejspíš právě kvůli tomu napsala modelka a moderátorka k fotce s dcerou tato slova. „Holky, hlavně ať to vše zvládneme s úsměvem. Držme si palce… Vánoce jsou nejtěžší svátky… posílám všem sílu,“ uvedla na instagramu.

Hanychová bude na Štědrý den se synem Kryšpínem u matky. O Vánoce s dcerou ale také úplně nepřijde. Na Boží hod vánoční si podle jejích slov udělají ty „americké“.

Témata: Agáta Hanychová