Tereza Kerndlová: Bude konečně mít MIMINKO?!

Tereza Kerndlová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 12:12

Ze členek již zaniklé hudební formace Black Milk má potomka zatím jen Tereza Černochová, přitom její jmenovkyně Tereza Kerndlová narazila na toho pravého již dávno. Nyní zpěvačka prozradila, jak to plánují.

Kdo si myslel, že narozením prvního potomka zpěváka Bohuše Matuše letošní baby boom v českém šoubyznyse končí, ten byl na omylu. V minulém týdnu oznámila těhotenství sympatická blondýnka Nikol Štíbrová.

Naopak Tereza Kerndlová ve 34 letech je i nadále bezdětná, což jistě vede k tomu, že občas čelí nepříjemným otázkám. Ostatně s manželem už je dostatečně dlouho na to, aby měli jasno. „ Letos o Vánocích to bude už 17 let, co jsme spolu,“ přiznala v rozhlasovém pořadu Moje hvězdy.

Jak ale naznačila, její otec, legendární swingový zpěvák Láďa Kerndl, se zatím vnoučete nedočká. „Žijeme hodně pro sebe a zatím babyboom necháváme na jiných,“ prozradila o svém fungujícím manželství.

Dá se však očekávat, že jednou na to nastane ta správná chvíle. „Jsme s Rendou moc šťastní a klape nám to. Dokážeme spolu pracovat i trávit volný čas. Je pro mě neskutečnou oporou,“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová