Nikol Štíbrová a její partner to berou hopem: Nejdřív dítě, pak ZÁSNUBY!

Nikol Štíbrová se zasnoubila. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 10:49

Nikol Štíbrová opravdu musí věřit tomu, že tentokrát už se při volbě partnera nemýlí. Jen pár dní Vánoci přišla od ní a jejího přítele Petra dvě důležitá oznámení. Nově se totiž pár také zasnoubil.

Zatímco mnoho lidí nebude kvůli koronavirové pandemii na končící rok 2020 vzpomínat v dobrém, Nikol Štíbrová to bude mít přesně naopak. Zvlášť v jeho závěru totiž došlo v jejím osobním životě k mnoha zajímavým věcem.

Jak vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, v pátek se sympatická blondýnka pochlubila, že je těhotná. Málokdo tehdy tušil, že jen o pár desítek hodin později udělají s partnerem Petrem další zásadní krok.

Byl to on, kdo se v neděli pochlubil na instagramovém profilu, že se s Nikol zasnoubili. Nastávající maminka pak ukázala do objektivu fotoaparátu prstýnek. „Zase o kus šťastnější,“ svěřil se její snoubenec.

Štíbrové už jeden vztah, ze kterého má syna Mathiase, nevyšel. S tehdejším partnerem a otcem chlapce se rozešli, když dítěti byl pouhý rok. Podle všeho spolu ale dodnes dobře vycházejí.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)