Tamara Klusová o nevěře: Bolí to!

Tamara Klusová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2020 18:59 | Aktualizováno: 20. prosince 2020 22:00

Ačkoli je to už nějaká doba, kdy písničkář Tomáš Klus přiznal nevěru, jeho žena Tamara se k tomuto tématu opět vrátila, a popsala, jak ji vnímala.

"Člověk má pocit, že je konec... konec všeho. A konec to je jen tehdy, když srdce jednoho už miluje srdce někoho dalšího. V ten moment se něco doposud vpleteno jeden do druhého, rozmotá...." napsala na Instagramu.

"A jenom čas a to pekelně těžké ale zároveň nebesky skvostné vyletění do vyšší perspektivy, nám umožní věcem dat pochopení, soucit, laskavost.... jen je to někdy tak dlouhá cesta..." dodala.

Podotkla, že pokud tomu tak není a jeden stále miluje toho druhého, stejně tak, jako druhý toho prvního, vždy je cesty ven. "Ta cesta je láska mezi Vámi, protože právě o tu se vždycky vyplatí bojovat. Vykašlete se na to, co si o tom budou myslet ostatní. Odpuštění z vás nedělá slabou ženu nebo muže, kteří nemají ,,koule” na to odejít," podotkla.

"Odpuštění z vás udělá někoho jiného, daleko silnějšího, láskyplnějšího a bezpodmínečně laskavějšího člověka. Ano, bolí to... bolí to tak, že něco v nás umře ale v tu stejnou chvíli se něco nového narodí... nová a daleko větší vnitřní sila. Ale co umřít nesmí nikdy, je láska," uvedla dále.

Jizvy se ale podle ní zahojí, a i když nikdy nezmizí, jednoho dne ztratí na pozornosti, protože skrze ty krásné věci se na ně už lidé nebudou chtít ohlížet.

"Bojujte, bořte všechna bludiště a ega, která vám našeptávají cosi o vítězství z té pomyslné bitvy. Snadno se totiž z vítěze stává poražený. A láska mezi dvěma lidmi nemá být bitva, ale společná cesta, kdy kráčíme vedle sebe, někdy vesele, někdy smutně, někdy jeden o pár kroku napřed, než ten druhý.... ale když se na chvíli jeden druhému ztratíme z dohledu, stačí se zastavit a počkat... počkat na sebe..." podotýká.

"Láska je tak křehká, jako zmrzlá pavučinka z ranní procházky lesem....Pečujme o ni, milujme ji a važme si každého dne, kdy tepe v našich žilách...." uzavřela.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus