Markéta Konvičková svědkem předvánočního šílenství: Lidem poslala vzkaz!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 14:55

Předvánoční nákupní horečka je letos ovlivněna opatřeními proti šíření koronaviru, lidé jsou nabádáni k tomu, aby pobyt v nákupních centrech zkrátili na minimum. Podle svědectví Markéty Konvičkové se tím ale nikdo moc neřídí.

Markéta Konvičková se těší na nezapomenutelné letošní Vánoce, kdy bude svátky poprvé slavit i s dcerou, která se narodila před několika měsíci. Už jen kvůli holčičce půjde jistě o nezapomenutelný zážitek.

Sympatická blondýnka přesto nepodceňuje přípravy, a tak vyrazila do obchodů. „Dnes jsem dostala propustku a jela nakupovat dárky,“ pochlubila se v pátek na instagramovém profilu. Nákupy se ale možná představovala jinak.

„Už vyrážím domů, protože v nákupních centrech a na silnicích začíná šílenství. Všichni troubí, nervy. Ach jo. Buďte opatrní, kdo se taky chystá,“ vzkázala svým fanouškům na sociální síti.

Z jejích slov tedy vyplývá, že se lidé moc neřídí doporučeními politiků, aby omezili nákupy. Situace s koronavirem se totiž v Česku v posledních dnech opět komplikuje.

Témata: Markéta Konvičková