Hořké odmítnutí šeku od Gottové: Může za to Ivana, udeřila Dominika!

Dominika Gottová se šekem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 13:31

Dominika Gottová nedávno představila novou knihu, ve které mimo jiné tvrdí, že má Karel Gott také syna. Nejspíš i to hraje roli v nynější kauze, kdy od nejstarší dcery zpěváka odmítli převzít šek na nemalou částku.

Dominika Gottová se dnes dozvěděla, že Všeobecná fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kde ošetřovali Karla Gotta (†80) během jeho boje s rakovinou, odmítla přijmout výtěžek z prodeje knihy Poslední roky s Karlem. Šek na 50 tisíc korun si přitom v úterý zástupce ústavu z jejích rukou převzal.

„Tato situace mne velice mrzí, protože jsme chtěli finančně pomoci I. interní klinice – hematologie, kde se lékaři o mého otce v posledních letech života velmi precizně starali a za což jsem jim také v úterý osobně poděkovala,“ uvedla nejstarší dcera zpěváka v prohlášení, které má stars24.cz k dispozici.

Informace ji šokovala, nemocnice důvody svého počínání nevysvětlila. „Vaše aktivity jsou jistě vedeny vaší upřímnou snahou, ale naším právem je spolupráci s vámi odmítnout. Což tímto za celou VFN Praha (i jednotlivé kliniky) činím. Finanční výtěžek ani jiné dary z prodeje vaší knihy k nám prosím nesměřujte,“ cituje Gottová zástupkyni VFN.

„Je mi jasné, že za rozhodnutím nestojí sama nemocnice, ale nátlak manželky mého otce. Nerozumím a nechápu, proč někomu tak vadí finanční pomoc pro kliniku, kde se můj táta léčil. Opravdu si paní Ivana Gottová a její tým myslí, že mají monopol na zacházení s odkazem mého táty?“ píše Dominika.

Gottové je líto profesora Trněného, který podle jejího tvrzení má velké problémy kvůli tomu, že se s ní setkal. „Už v jeho pracovně mluvil o tom, že je s mojí rodinou velmi spojený a nechce mít potíže,“ uvedla s tím, že se s kolegy rozhodné, jaké jiné organizaci 50 tisíc korun pošle.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová