Patricie Pagáčová přiznala závažný problém: Nelíbí se mi to!

Patricie Pagáčová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 11:31

Existuje jedna věc, na kterou je Patricie Pagáčová opravdu hodně alergická. Možná už víte, že jde o spekulace o jejím těhotenství. Jak to souvisí se závažným problémem, o kterém psala na sociální síti?

Patricie Pagáčová zítra oslaví 32. narozeniny, a tak se rozhodla potěšit fanoušky. S jedním prodejcem domluvila čtyřicetiprocentní slevu na nákup oblečení. Všeobecného vděku se ale nedočkalo.

Původní příspěvek na svém instagramovém profilu se totiž rozhodla smazat, což zdůvodnila následovně. „Přátelé, mám závažnej problém! Ta včerejší ‚vyblitá‘ fotka se mi nelíbí,“ uvedla někdejší hvězda Ulice.

Kdo však stihl zaznamenat diskuzi pod původním příspěvkem, ten si možná všiml, že některé uživatelky sociálních sítích opět přispěchaly se spekulacemi o těhotenství. Je tedy otázkou, zdali nebylo důvodem k „aktualizaci“ spíše toto.

Není totiž žádným tajemstvím, že Pagáčová podobné spekulace nemá v oblibě. Nedávno se nechala slyšet, že otázka na těhotenství by v dnešní hyperkorektní době neměla být běžná, protože může jít o citlivé téma.

Témata: Patricie Solaříková