Dominika Gottová zuří kvůli knize: Vím, kdo za tím stojí! Dotyčné posílá jasný vzkaz!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 8:44

Dominika Gottová stála za vznikem knihy o svém otci, v těchto dnech s ní má ale samé problémy. Publikace totiž zmizela z regálů jednoho z obchodů. Dcera slavného zpěváka je přesvědčena, že zná "viníka" této situace.

Dominika Gottová tvrdí, že její knihu o Karlu Gottovi (†80) stáhlo jedno z tuzemských knihkupectví pár dní před Vánocemi z prodeje. Podle svých slov je připravena se s celým týmem právně bránit. „Je nepřípustné, aby tímto způsobem byla omezována svoboda slova,“ cituje ji server idnes.cz.

Vydavatel či distributor podle jejích informací pokyn ke stažení nevydali. „Neproběhlo žádné soudní řízení, kniha tedy není zakázaná! Prodejci tvrdí, že jim pokyn přišel e-mailem. Do této chvíle jsme ale nedostali odpověď, kdo je autorem e-mailu a na základě čeho je kniha stažena,“ vysvětlila nejstarší dcera slavného zpěváka.

„Tuším, kdo za celou situací stojí! A dotyčné, či dotyčným vzkážu jediné: Pravdivá slova nebývají příjemná a příjemná slova nebývají pravdivá. Pravda prostě rodí nenávist,“ dodala nasupená Gottová.

Jak vás stars24.cz informoval, v publikaci Poslední roky s Karlem mimo jiné přišla s tvrzením, že mnohonásobný Slavík má kromě čtyř dcer také syna.

Témata: Dominika Gottová