Nepoučitelná Hana Gregorová? Promluvila, a stojí to za to!

Hana Gregorová s fanouškem 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 13:14 | Aktualizováno: 14. března 2018 18:28

Herečka byla přistižena s mladým mužem po jejím boku. O tom prozradila, že je pouze dlouholetým přítelem a je mu spíše matkou. Nyní promluvila a zdá se, že i přes hroznou zkušenost s bývalým partnerem Ondrejem Koptíkem, nechce zůstat sama. Ráda by si i znovu našla někoho mladšího.

Včera jsme vás informovali o tom, že se Gregorová objevila po dlouhé době ve společnosti a nebyla sama. Po jejím boku byl mladík a spekulovalo se, zda je to nový milenec herečky. Domněnky byly nakonec vyvráceny, mladík je pouze jejím kamarádem, který jí pomáhal v těch nejtěžších chvílích. Nejprve po úmrtí manžela Radka Brzobohatého a poté po rozchodu s Koptíkem.

Nyní se rozhodla Hana promluvit a uvedla, že si stále chce někoho najít. „Chtěla bych určitě někoho mladšího,“ sdělila na Playboy party. Vypadá to tedy, že ani bouřlivý vztah, který měl ještě bouřlivější dohru neodradil herečku od hledání lásky.

Uvedla, že je silná žena, která se nebojí a vždy vše zvládne. Pocházela si prý strašným obdobím, které si nikdo neumí, podle jejích slov, představit. I tak prý vše zvládla a hodlá se i nadále se životem prát. Z jakého důvodu, chce mladšího partnera neprozradila. Zřejmě je důvodem její vkus a také chuť do života.

Vypadá to, že i po pracovní stránce se herečce blýská na lepší časy. „Moje kamarádka, se kterou jsem dlouhá léta spolupracovala, má divadelní společnost a připravujeme divadelní představení. Ona chtěla, abych u ní režírovala i hrála. To jsem myslela, že budu dělat, když se zbavím divadla, nestalo se. Přišla tahle šance, tak se těším,“ sdělila s radostí herečka Hana Gregorová.

Témata: Hana Gregorová