Šťastná Nikol Štíbrová: S přítelem jsou spolu díky sprše!

Nikol Štíbrová s přítelem 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. prosince 2020 11:53

NIkol Štíbrová poslední měsíce září štěstím! Před rokem jí do života nečekaně vstoupila láska. A bylo to téměř jako z romantického filmu!

Nikol Štíbrová je už rok šťastně zamilovaná. Kdy to mezi ní a jejím současným partnerem vlastně začalo, ale neví ani oni sami! „Já vlastně nevím, kdy máme výročí, od čeho se to jako počítá, ale tak třeba dneska, no,“ vysvětluje influencerka na sociálních sítích.

A podle čeho vlastně tedy výročí vztahu počítá? Je to skoro jako z nějaké romantické komedie! „Před rokem mi, jakožto dlouholetej kamarád, přišel opravit sprchu. A asi zjistil, že toho v mým životě bude na spravování trochu víc, tak už u nás radši zůstal,“ popsala Nikol.

Zpětně je velmi ráda, že se to stalo. Svému příteli Petrovi poslala pod společnou fotkou dojemné vyznání. „Nejvíc parťák seš. Nejvíc. Díky za tenhle klid, díky za tuhle lásku,“ napsala sympatická blondýnka na sociálních sítích.

Nikol září štěstím a je ráda, že si její přítel rozumí i s jejím tříletým synem Mathiasem, kterého má ze vztahu s Martinem Kynclem. Důkazem toho je ostatně i řada fotek a videí na sociálních sítích.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)