Druhé dítě? Plekanec a jiné plány: Ať to řekne sám, vyzvala ho Šafářová!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2020 10:40

Tomáš Plekanec už má tři děti, dva syny se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou a roční dceru s Lucií Šafářovou. Chtěl by s tenistkou mít druhé dítě? Tohle téma u nich provázejí mírné neshody.

V sobotu to bude rok, co Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec oznámili, že se jim narodila dcera Leontýnka. Díky ní mají podle svých slov dům plný radosti. Sluší se navíc připomenout, že hokejista má z předchozího vztahu ještě dva starší syny.

Nejen fanoušky ale pochopitelně zajímá, zdali by nechtěli mít druhého společného potomka. „Zatím nás Leontýnka jako dítě naplňuje. Ale ať řekne Tomáš, jestli má jiné plány,“ řekla někdejší tenistka dle webu isport.blesk.cz v nedávném televizním rozhovoru.

Bývalý kapitán národního týmu připustil, že občas nad tímto tématem uvažuje, k jednoznačné odpovědi ale nedospěl. „Zatím to máme jako polootevřené téma. Polootevřené i polozavřené,“ konstatoval.

Příznivci se tak nedozvěděli, zdali má Plekanec opravdu „jiné plány“. O zaječích úmyslech ale nemůže být řeč. Nedávno totiž vyšlo najevo, že se sportovci zasnoubili.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová