Moniku Absolonovou přemohly emoce: Vážně mě to mrzí!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2020 9:29

Monika Absolonová si vánoční koncerty bezpochyby představovala úplně jinak, nakonec ji ale přemohly emoce, i když vše probíhalo jen přes internet. Komu se po vystoupení musela omluvit?

Monika Absolonová dlouho doufala, že bude možné uskutečnit šňůru vánočních koncertů. Koronavirus byl ovšem proti. Se svým týmem ale nakonec přišla s náhradním řešením, které muselo fanoušky potěšit.

V neděli se odehrál první online koncert v doprovodu kapely BoomBand, který je možné si ze záznamu pustit na YouTube. „Mrzí nás, že se nemůžeme potkat. O to víc se těším na příští rok. Protože věřím, že bude líp,“ svěřila se dvojnásobná maminka.

Jedné věci oblíbená zpěvačka po vystoupení litovala. „Jediné, co mě vážně mrzí, že jsem včera nezmínila v přímém přenosu a uvědomila si to až po skončení koncertu textaře i autora aranží celého alba Kryštofa Marka,“ vysvětlila.

Absolonová tak učinila alespoň dodatečně prostřednictvím instagramového profilu. „Omlouvám se. Přemáhaly mě emoce… takže Kryštofe, moc děkuju,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová