Šťastná Anna Kadeřávková: Konečně se dočkala vytoužené lásky!

Anna Kadeřávková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. prosince 2020 11:58

Anna Kadeřávková, která se proslavila především díky seriálu Ulice, září nadšením! Nejen, že má milujícího přítele, ale i další lásku - tu čtyřnohou. Pejska má doma už téměř rok a život s chlupatým mazlíčkem si nemůže vynachválit!

Mladá herečka se přiznala, že psa chtěla už několik let. „Od narození jsem s pejskama vyrůstala a kromě jedný border kolie jsme měli vždycky malý plemena. Mít, jak se říká, 'kabelkovou velikost' mi pak přirozeně přišlo hrozně praktický a ekonomický, oproti těm telatům, co vás zaberou dvě místa v autě,“ směje se Kadeřávková.

Od malička prý chtěla toužila po čivavě, ale líbil se jí i pomerian. Poslední tři roky ovšem toužila po italském chrtíkovi, pak se ale přestěhovala na Václavské náměstí a tak musela myšlenka na pořízení psa ustoupit. „A když jsem se pak přestěhovala k lesu do ideálních podmínek, rozjela se mi po 21 letech z ničeho nic alergie na psy a kočky. Chápete to?“ popisuje své peripetie na instagramu,

Hledala proto psy tzv. pro alergiky a do oka jí padl pudl. „Když jsem viděla tu roztomilou tvářičku a pročítala, jak milou, inteligentní, laskavou a hravou povahu maj, věděla jsem, že to je TO ono, co chci mít 15 let po svým boku,“ svěřila se herečka.

Přesto trvalo skoro rok, než čtyřnohou lásku skutečně našla. Vlastně ji našel spíše její přítel, slovenský rapper Strapo. „Jednoho dne jsem se vracela pracovně z Prahy z natáčení a doma v Bratislavě na mě čekalo tohle malý hnědý stvoření, který přede mnou dlouho tajil. Srdce mi bušilo jak o závod a já od tý doby miluju život zas o něco víc,“ rozplývá se Anna.

„Chtěla jsem původně pudlí holčičku, ale nakonec jsem vděčná, že je to kluk. A že ho mám, i když to byl z počátku šok, že 'na psa nebudu mít přece čas!'. Je to můj parťák do děstě, nepohody i do slunečnejch dní. Tvoříme malou tříčlennou smečku už skoro rok a neměnila bych za nic na světě. Pes vám vezme spoustu času, energie a občasnejch nervů, ale to, jak moc vám to vše mnohonásobně vrátí a jak vás miluje... bez toho už bych nemohla bejt,“ dodává nadšená Kadeřávková.

Témata: Anna Kadeřávková